REX SÖKER EN BOKNINGSANSVARIG

Vi expanderar vidare! Det nya Rådhustorget i Umeå står snart färdigt. Efter att vi har befunnit oss bredvid en byggarbetsplats, bakom galler och stängsel, under en lång period så ser vi fram emot en rejäl nystart. Vi öppnar upp hela Rådhuset i all sin prakt igen och vår vision för Rex och husets verksamheter får äntligen komma till sin rätt. Vi har redan världens bästa personal och stärker nu organisationen med en bokningsansvarig.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som bokningsansvarig är en ansvarsroll som innebär att du har det yttersta ansvaret för alla våra bokningar i Rådhuset och Officermessen. Du ser Rex som en helhet och strävar ständigt efter att leverera högsta möjliga serviceupplevelse.

DITT UPPDRAG

Tjänsten som bokningsansvarig är ny på Rex. Du har chansen att utveckla vår bokningsprocess och säkerställa att den genomsyras av högsta möjliga service. Tjänsten innebär att bemanna vår bokningsavdelning (telefon och mail) för att operativt sköta alla verksamhetens bokningar. Din roll innefattas av ett säljande tänk, där du utvecklar och deltar vid säljfrämjande arrangemang både internt och externt och jobbar relationsbyggande gentemot befintliga och potentiella gäster.

Som bokningsansvarig hanterar du hela bokningsprocessen från sälj och offerter till bokningar, kringarrangemang, fakturering och utvärdering. Du har ett nära samarbete med ansvariga inom verksamhetens olika avdelningar och identifierar löpande behov som kan utveckla oss vidare.

VEM ÄR DU?

Du har lång och gedigen erfarenhet av att hantera både små och stora arrangemang. Du är lyhörd inför gästens behov och brinner för att ge service i toppklass. Kvalitetsmedvetenhet och att skapa förtroendefulla relationer är viktigt för dig. Du ser helheten, ditt arbetssätt är strukturerat och du värnar om ordning och reda. Din inställning är affärsmässig och du har förståelse för kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.

Du är en självgående och lösningsorienterad person som trivs med att samarbeta i grupp. Tjänsten förutsätter att du är noggrann, flexibel och stresstålig, då vår verksamhet är levande och förutsättningar snabbt kan ändras. Vi sätter stort värde på din personlighet samt att du tillför teamet energi och glädje.

DINA KVALIFIKATIONER

Vi tror att du har flerårig erfarenhet i en säljande roll inom besöksnäringen, så som konferensansvarig, festvånings-/restaurangchef eller motsvarande
Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med offerter och bokningar
Officepaketet
Behärska svenska språket i tal och skrift

MERITERADE

Vi ser att det är meriterande om du har:
Erfarenhet av att arbeta på en större anläggning/hotell
Dokumenterad erfarenhet av säljarbete
Behärskar följande programvaror: Caspeco, Expert

OM REX

Rex Umeå har funnits i Rådhuset sedan 1996 med restaurang, bar, festvåning och konferens. Stämningen är kontinental men med vår speciella norrlandstvist. Vi har alltid strävat efter att jobba med lokala produkter och råvaror i säsong.

REX BRASSERIE Hjärtat av Rådhuset och restaurangen som varit med sen starten 1996. Med själen i Frankrike och hjärtat i Norrland rör vi oss med årstiderna och tar vara på de råvaror som varje säsong har att erbjuda. Med fokus på lokalt och närproducerat lagar vi mat från grunden med inspiration från det klassiska franska köket.

RÅDHUSKÄLLAREN Pub med street food-inspirerad meny. Vi ger gästen möjlighet att prova mycket av det goda och plockar inspiration från världens alla hörn.

JULIETTE Cocktailbar och det självklara stället att börja och avsluta kvällen på med en lättare meny där förrätter och desserter står i fokus.

REX KONFERENS & FESTVÅNING I våra lokaler Rådhuset och Officersmessen arrangerar vi olika typer av möten och konferenser, så som exempelvis banketter, mässor, mat- och dryckesprovningar, konferensluncher, bröllop och olika event.

REX NÖJE & EVENT Nattklubb, spelningar och event.

VARAKTIGHET / ARBETSTID

Anställningsform: Vikariat tom hösten 2018
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2017-09-01
Ort: Umeå