Välj bland våra stora klassiska julbord med eller utan underhållning

Klassisk jultradition på Rådhuset och Officersmessen. Välj mellan våra stora hemlagade julbord. Dag- eller kvällstid, med eller utan underhållning.

På våra klassiska julbord låter vi producenterna ta ordentligt med plats, som skinka från svensk rapsgris, lamm från Helgegård, korv från familjen Hansen charkuteri. Vörtbröd från lokalt bageri och knäckebröd från Huså. Vi jobbar i största möjliga mån med Norrländska råvaror och serverar ett traditionellt julbord från grunden.

OFFICERSMESSEN

Traditionell julmat i ombonad klassisk miljö är ett stämningshöjande måste i julförberedelserna.

Officersmessen, vår festsal belägen på Umestan/G:a I20. Ni bjuds in vid ankomst med ett ångande varmt glas glögg, därefter intar ni den pampiga Ordersalen där vi dukat upp ett dignande julbord med alla de klassiska smakerna som hör julen till.  Här hittar du allt från klassiska och smakfulla sillinläggningar till lutfisken, patéer, köttbullar, de krispiga grissidan och alla de andra självklarheterna.

RÅDHUSETS FESTSALAR

Underhållning och traditionell julmat i vår vackra festsal har blivit en lokal klassiker.

Vi inleder med glögg i foajén och välkomnar er en trappa upp där vi har dukat upp det stora julbordet med lokalproducerade delikatesser med våra hemlagade julfavoriter och allt som hör julen till.
På scen väntar högklassig underhållning med stand-up show.

15/12 – Hasse Brontén
16/12 – Hasse Brontén

Boka julbord

Fyll i formuläret nedan för att göra din bokning