Rex Brasserie

BRASSERIE DANS LE MAGNIFIQUE HÔTEL DE VILLE BRASSERIET I DET VACKRA RÅDHUSET

Rex Brasserie – Hjärtat i Rådhuset.

Brasserie Rex slog upp sina portar 1996 och har kommit att bli en kär institution i Umeå. Med själen i Frankrike och hjärtat i Norrland rör vi oss med årstiderna och tar vara på de råvaror som varje säsong har att erbjuda. Med fokus på lokalt och närproducerat lagar vi mat från grunden med inspiration från det klassiska franska köket.

Boka bord

Är ni en grupp på mer än 8 personer? Klicka här.

090-70 60 50

Öppettider
Mån - Tis 11-14 / 17-23
Ons - Tors 11-14 / 17-00
Fredag 11-14 / 17-02
Lördag 12-15 / 17-02
Lunch
Mån - Fre 11.00 - 14.00

Dagens lunch

Dagens: Thailändsk kycklinggryta med stekt ris, Vegetarisk: Blomkålsrisotto med rostad pumpa och paprikaröra, Klassiker: Lammfärsbiffar med caponata, rostad potatis och fetaost, 3-rätters Decemberlunch 525 kr: Förrätt, Varmrätt, Dessert.

Visa veckans lunch

Menyer

Med influens från det klassiska franska köket i säsong och med våra råvaror från norr.

Boka bord för grupp

För sällskap fler än 8 personer

Händer på Brasseriet

Rex Brasseriet gästas kontinuerligt av bryggerier, vinmakare och gästspel. Rådhuset och Rex alla verksamheter förgyller er kväll så håll utkik här för att inte missa möjligheten till er upplevelse.

11 Dec Rex Umeå för Musikhjälpen Den 11-17 december äger Musikhjälpen 2017 rum i Umeå. Vi på Rex är taggade till tänderna inför att stötta vår granne på Rådhustorget och årets viktiga tema Barn är inte till salu. Skänk en slant till vår digitala bössa, runda upp din nota när du betalar eller buda på vår auktion. Alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen. Läs mer

Den 11-17 december äger Musikhjälpen 2017 rum i Umeå. Vi på Rex är taggade till tänderna inför att stötta vår granne på Rådhustorget och årets viktiga tema #barnärintetillsalu. Skänk en slant till vår digitala bössa, runda upp din nota när du betalar eller buda på vår auktion. Alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen #mh2017

Runda upp notan för Musikhjälpen
Den 11-17 december har våra gäster möjligheten att runda upp sin nota till förmån för Musikhjälpen.

Rex Umeås auktion
Vi på Rex auktionerar ut en exklusiv trerätters middag från Rex Brasserie för upp till 10 personer i lokalen Stadsfiskalen. Förutom middagen bjuder vi på en personlig rundvandring i vårt historiska Rådhus med alkoholfri fördrink i klocktornet. 
Hela försäljningsbeloppet skänks oavkortat till Musikhjälpens insamling. 

Rex Umeås digitala bössa
Skänk en slant till vår digitala bössa: Rex Umeå för Musikhjälpen. Var och en efter sin förmåga. Heja Musikhjälpen!

Presentkort Årets julklapp! Presentkort laddat med valfritt belopp. Giltigt i alla Rex verksamheter. Finns till försäljning i Rådhuspassagen och Rex Brasserie.
Rex Brasserie
Rådhuskällaren
Juliette
Rex Möte & Konferens
Rex Festsalar & Bankett
Rex Nöje & Event