7 Konferensrum 800 personer - hela huset arrangemang 2 Festsalar 3 Matkoncept i samma hus

Rex konferenscenter

Med modernt utrustade rum för det lilla mötet likväl som den stora kongressen och med paketlösningar för alla önskemål konfererar ni centralt, bekvämt och personligt i Rådhuset.

Vi hjälper er att skapa konferenser med kulinariska måltider, spännande provningar, utmanande teambuildning och den extra guldkanten som gör mötet till något minnesvärt och idérikt – det är i en avslappnad miljö inspirationen gör sig som bäst!

Vi hjälper er sy ihop de små detaljerna med era stora planer.

Vi värnar om entreprenörskapet, företagandet och mötet i Umeå. Rådhuset är den självklara mötesplatsen och Rexclusive det enkla valet för kontinuitet, spänning och guldkant. Läs mer om medlemskapet.

Våra Salonger

Antal personer
Typ av event
Inga salonger matchade din filtrering!

Konferenspaket

Paketlösningar för personligare konferenser.

Det lilla extra

Oavsett om Ni håller i det lilla mötet eller den stora mässan så uppskattar deltagare en lättsam avslutning på dagen.

Provningar

Provningar

I vår personligaste lokal Arresten, bakom lyckta dörrar har ni möjlighet att samla ert sällskap för provningar av ädla drycker. Valet är ert och tillsammans med kunnig sommelier från Rex genomför vi provningar med öl, vin eller cocktails, med eller utan mat.

Rådhusslaget

Rådhusslaget

Kalla det teambuilding eller Fångarna på Rådhuset. Rådhusslaget är den perfekta avslutningen på alla mötesdagar. Lätta upp stämningen, låt lagen lösa en väska full av uppdrag och ni lär känna Rådhuset bakom kulisserna.

Underhållning

Underhållning

I Rådhusets festsal tillhandahåller vi ljud- och ljussystem och ni har möjligheten att toppa er dag med kvällsunderhållning. Vi hjälper er gärna med bokning av DJ, band, artister och stand-up.

Middag

Middag

Avsluta en intensiv dag med ett miljöombyte och en härlig middag. I Rådhuset finns möjligheterna. I våra festsalar kan vi erbjuda middag för större sällskap för upp till 200 personer. Rex Brasserie med klassiska rätter och fransk inspirerad meny. I källaren hittar ni Rådhuskällaren med ett extraordinärt stort ölsortiment och spännande mindre rätter från världens alla hörn. Simply Beer & Food.

Gruppaktiviteten kan se olika ut efter önskemål. Vill ni röra på benen, utmana och lära känna varandra bättre? Vill ni samlas kring ett stort bord och botanisera bland druvor eller föredrar ni en provning mot mat?  

Vi hjälper er skräddarsy er konferens, ert arrangemang.  

Teknik

Har ni specifika önskemål på större produktioner och arrangemang?

Kontakta oss så hjälper vi er gärna. Vi har professionella samarbetspartners i Umeå och kan lösa det mesta.

Skicka din bokningsförfrågan här

Vänligen ange ditt Rexclusive kortnummer ifall du är medlem för att ta del av rabatt på bokningen. Läs mer...

Rex Brasserie
Rådhuskällaren
Juliette
Rex Möte & Konferens
Rex Festsalar & Bankett
Rex Nöje & Event