REX SÖKER KOCK

Vi expanderar ytterligare! Det nya Rådhustorget i Umeå står snart färdigt. Efter att vi har befunnit oss bredvid en byggarbetsplats, bakom galler och stängsel, under en lång period så ser vi fram emot en rejäl nystart. Vi öppnar upp hela Rådhuset i all sin prakt igen och vår vision för Rex och husets verksamheter får äntligen komma till sin rätt. Vi har redan världens bästa personal och stärker nu organisationen med ytterligare en Köksmästare och en till kock.

OM TJÄNSTEN

Vi söker en kock med tidigare restaurangerfarenhet. 
Du är en passionerad matlagare som är stresstålig och gillar att jobba i högt tempo. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du är flexibel och vill bidra både med ditt engagemang och din kompetens för att Rex ska bli ännu bättre. Vi sätter stort värde på din personlighet samt att du tillför teamet energi och glädje.

OM REX

Rex Umeå har funnits i Rådhuset sedan 1996 med restaurang, bar, festvåning och konferens. Stämningen är kontinental men med vår speciella norrlandstvist.
Vi har alltid strävat efter att jobba med lokala produkter och råvaror i säsong.

REX BRASSERIE Hjärtat av Rådhuset och restaurangen som varit med sen starten 1996. Med själen i Frankrike och hjärtat i Norrland rör vi oss med årstiderna  och tar vara på de råvaror som varje säsong har att erbjuda. Med fokus  på lokalt och närproducerat lagar vi mat från grunden med inspiration  från det klassiska franska köket.

RÅDHUSKÄLLAREN  Pub med street food-inspirerad meny. Vi ger gästen möjlighet att prova mycket av det goda och plockar inspiration från världens alla hörn.

JULIETTE COCKTAILBAR och det självklara stället att börja och avsluta kvällen på med en lättare meny där förrätter och desserter står i fokus.

REX KONFERENS & FESTVÅNING där vi arrangerar konferensluncher, event och bröllop.

REX NÖJE & EVENT med nattklubb, spelningar och olika event

VARAKTIGHET / ARBETSTID

Heltid från och med hösten 2017