REX SÖKER YTTERLIGARE EN KÖKSMÄSTARE

Vi expanderar vidare! Det nya Rådhustorget i Umeå står snart färdigt. Efter att vi har befunnit oss bredvid en byggarbetsplats, bakom galler och stängsel, under en lång period så ser vi fram emot en rejäl nystart. Vi öppnar upp hela Rådhuset i all sin prakt igen och vår vision för Rex och husets verksamheter får äntligen komma till sin rätt. Vi har redan världens bästa personal och stärker nu organisationen med fler kockar och ytterligare en Köksmästare. 

OM TJÄNSTEN

Vi söker en erfaren Köksmästare som kan bidra med ett engagerat och naturligt ledarskap. Du arbetar tight tillsammans med vår befintliga Köksmästare. Ni ansvarar för kökets olika delar och säkerställer hög och jämn kvalitet. Du är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av personalansvar, schemaläggning samt kan bidra med ett övergripande logistiskt tänk för Rex olika verksamheter i Rådhuset. Erfarenhet av större organisationer och/eller organisationsutveckling är ett stort plus. Du utmanas av att leda och peppa vårt team i köket och utgör ett bra bollplank till vår Köksmästare, vars huvudfokus är kökets kreativa utveckling. Vi sätter stort värde på din personlighet samt att du tillför teamet energi och glädje.

OM REX

Rex Umeå har funnits i Rådhuset sedan 1996 med restaurang, bar, festvåning och konferens. Stämningen är kontinental men med vår speciella norrlandstvist.
Vi har alltid strävat efter att jobba med lokala produkter och råvaror i säsong.

REX BRASSERIE Hjärtat av Rådhuset och restaurangen som varit med sen starten 1996. Med själen i Frankrike och hjärtat i Norrland rör vi oss med årstiderna  och tar vara på de råvaror som varje säsong har att erbjuda. Med fokus  på lokalt och närproducerat lagar vi mat från grunden. Brasseriemenyn innehåller en blandning av klassiska franska rätter och norrländska specialiteter. Vi jobbar i öppet kök och serverar lunch, brunch och Á la carte måndag – lördag.

RÅDHUSKÄLLAREN  Pub med street food-inspirerad meny. Vi ger gästen möjlighet att prova mycket av det goda och plockar inspiration från världens alla hörn.

JULIETTE COCKTAILBAR Cocktailbar och det självklara stället att börja och avsluta kvällen på med en lättare meny där förrätter och desserter står i fokus.

REX KONFERENS & FESTVÅNING Festvåning där vi arrangerar allt ifrån stora event och banketter till bröllop, konferenser och mötesluncher. Här serverar vi större beställningar.

konferensluncher, event och bröllop.

REX NÖJE & EVENT med nattklubb, spelningar och olika event

VARAKTIGHET / ARBETSTID

Tillsvidare
Heltid
Främst ansvar för kvällsverksamheterna, men med arbetstid även på dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Övrigt: Boende kan ordnas