Hovmästare, heltid eller extra på helger.

Har du tidigare erfarenhet av arbete som hovmästare, trivs du i en fartfylld miljö där du förgyller gästers upplevelser och ser du dig själv som en bra arbetsledare?

Vi söker nu hovmästare både för en heltidstjänst och extra för arbete på helger. Vi ser det som en självklarhet att du har ett brinnande intresse för mat och dryck men det är minst lika viktigt att du har erfarenhet från arbete som hovmästare och att du har jobbat i en arbetsledande ställning tidigare.

Som hovmästare hos oss på Rex jobbar du flexibelt i många utav våra verksamheter, då vi jobbar med hovmästare på Festvåningen, Juliette och i Brasseriet. Det är av den anledningen viktigt att du är en lagspelare, flexibel och en god kommunikatör.

JOBBA MED OSS

Vi behöver stärka upp vårt team på dag- och kvällstid men framför allt helger med hovmästare i världsklass!

Med oss jobbar du i högt tempo och i en fartfylld miljö. Vi ställer höga krav på vår personal och vi kräver ett personligt engagemang. Vi jobbar på en hög nivå för att göra det bästa utav våra verksamheter, för att ge våra gäster det lilla extra av deras besök och upplevelse och vi jobbar alltid tillsammans som lag och jobbar över verksamhetsgränserna för att ständigt utveckla och förbättra Rex.

Som hovmästare har du en ansvarstjänst som i stort bygger på att vara den som har yttersta ansvaret, du jobbar med god framförhållning, är duktig på att planera och du jobbar i tight lag med restaurangchef och platschef.
Du är lyhörd, flexibel och en drivande kraft. Sommelier eller annan dryckesutbildning är meriterade.

Vi sätter stort värde på din personlighet och livsglädje samt att du tillför vårt team och dina kollegor energi och glädje.

REX VERKSAMHETER

Rex Brasserie
Hjärtat av Rådhuset och restaurangen som varit med sedan Rex startade 1996. I Brasseriet serverar vi lunch och a´la carte måndag – lördag.
Med fokus på råvaror i säsong och en strävan att jobba med lokala produkter så innehåller Brasseriemenyn och stora barens cocktaillista en blandning av klassiker och norrländska specialiteter.

Rådhuskällaren 
Vår pub med street food-inspirerad meny och enormt utbud av olika öl. Vi ger gästen möjlighet att prova mycket av det goda med små rätter och mindre glas och plockar inspiration från världens alla hörn.

Juliette
Vår 20-tals inspirerade cocktailbar där vi jobbar i en jazzig atmosfär och mycket flärd. På menyn finns förrätter och desserter tillsammans med lättare måltider. Juliette är vår vuxna oas, där gästen börjar och avslutar kvällen och dit du går för att umgås i en historisk miljö.

Rex Konferens & Festvåning
Festvåning där vi serverar större beställningar, konferenser, bröllop, disputationer m.m.
Vi har sju lokaler i olika storlekar i Rådhuset och en extern festlokal på Officersmessen/I20.

Rex Nöje & Event
Nattklubb varje onsdag, fredag & lördag och under sommarhalvåret även på tisdagar. Stand-up, evenemang, live jazz och gästspel fyller Rex avdelning för nöje och event.

VARAKTIGHET / ARBETSTID

Heltid, provanställning 6 månader.
och
Deltid, extra framför allt helger.
Tillträde enligt ök.