REX SÖKER KOCK – EXTRA

Vi behöver stärka upp vårt kocklag och söker nu en kock som kan jobba extra hos oss.

OM TJÄNSTEN

Vi söker en kock med tidigare restaurangerfarenhet, gärna från en liknande verksamhet. Du strävar efter att ge god service och har som målsättning att ständigt överträffa våra gästers högt ställda förväntningar. Vi strävar efter att hålla en hög matmässig nivå och att alltid få ut det bästa av våra kvalitativa råvaror.

Du är en passionerad och effektiv matlagare som har lätt för att samarbeta och gillar att jobba i en fartfylld miljö. Du är flexibel och vill bidra både med ditt engagemang och din kompetens för att Rex ska bli ännu bättre. Vi sätter stort värde på din personlighet samt att du tillför teamet glädje och energi.

OM REX

Rex Umeå har funnits i Rådhuset sedan 1996 med restaurang, bar, festvåning och konferens. Stämningen är kontinental men med vår speciella norrlandstvist.
Vi har alltid strävat efter att jobba med lokala produkter och råvaror i säsong.

REX BRASSERIE Hjärtat av Rådhuset och restaurangen som varit med sen starten 1996. Med själen i Frankrike och hjärtat i Norrland rör vi oss med årstiderna  och tar vara på de råvaror som varje säsong har att erbjuda. Med fokus på lokalt och närproducerat lagar vi mat från grunden. Brasseriemenyn innehåller en blandning av klassiska franska rätter och norrländska specialiteter. Vi jobbar i öppet kök och serverar lunch, brunch och Á la carte måndag – lördag.

RÅDHUSKÄLLAREN Pub med street food-inspirerad meny. Vi ger gästen möjlighet att prova mycket av det goda och plockar inspiration från världens alla hörn.

JULIETTE Cocktailbar och det självklara stället att börja och avsluta kvällen på med en lättare meny där förrätter och desserter står i fokus.

REX KONFERENS & FESTVÅNING Festvåning där vi arrangerar allt från stora event och banketter till bröllop, konferenser och mötesluncher. Här serverar vi större beställningar.

REX NÖJE & EVENT Pulserande nattklubb, spelningar och olika nöjesevent.

VARAKTIGHET / ARBETSTID

Extra vid behov