NATTKLUBBSPERSONAL / EXTRA

Älskar du att vara där det händer? Är du van att jobba hårt och har du erfarenhet av restaurangbranschen?
Vi är inne i högsäsong med julbord och nattklubbar där vi behöver stärka vårt arbetslag i disk, garderob, entré och nattklubbsbarer.

Rex är det självklara valet för partyglada Umebor och studenter. Vår nattklubb på 3 plan fylls på lördagskvällar av ett mingel, fest och dans och vi behöver förstärka vårt grymma team med arbetsvilliga, peppade och glada kollegor.

JOBBA MED OSS

Vill du jobba med oss varannan lördag eller oftare i perioder när vi har behov? Skicka då din intresseanmälan till oss så kikar vi på din profil och återkopplar när öppningar ges.
Vi söker dig som inte räds att ta i, med öppna ögon och ett glatt humör. Du har helst erfarenhet av branschen och är van att arbete i högt tempo. Har du inte tidigare erfarenhet men är peppad på att jobba och tycker att det känns spännande att jobba nattklubb. Vi behöver dig också, vill du visa framfötterna och utvecklas så kommer du passa perfekt med i vårt gäng. Vi kräver ett personligt engagemang av våra anställda, arbetslaget är sammansvetsat och vi arbetar över gränserna och tillsammans som lag.

Bartender
Vi söker bartender för arbete extra i våra nattklubbsbarer på lördagar.
Vi bemannar barer som är allt från enklare öl-barer till avancerade cocktailbarer. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete i barmiljö och fördelaktigt är att du har bred kunskap av dryck och tidigare arbetat i cocktailbarer.

Diskare
Vi bemannar disken både dag- och kvällstid men har störst behov av diskare och diskplockare på våra nattklubbar. Tidigare erfarenhet är inte nödvändig men du skall vara positiv och beredd att jobba hårt.
Vi sätter stort värde på din personlighet och livsglädje samt att du tillför vårt team och dina kollegor energi och glädje.

Nattklubbspersonal
Till vår nattklubb på lördagar söker vi entrévärdar, diskplockare och garderobiärer.

VARAKTIGHET / ARBETSTID

Extra vid behov.
Främst arbete helger och kvällar men även möjlighet till arbete dagtid.
Språk: Svenska eller engelska  (read this job application in english HERE)
Tillträde enligt ök.