Serveringspersonal och bartender, Hel- eller deltid.

Är du student och vill ha ett roligt och fartfyllt jobb vid sidan av dina studier? Är du en serviceinriktad person som tycker om att vara där det händer?

Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från både a´la carteservering och från cocktail bartending. Med erfarenhet av restaurangbranschen och med ett brinnande intresse för mat och dryck passar du perfekt hos oss och vi vill gärna ha dig med i vårt gäng.

Jobba med oss

Vi behöver stärka upp vårt team både på heltid och kvällar men framför allt helger med duktiga servitörer/servitriser och bartenders med tidigare erfarenhet av a´la carteservering. Extrapersonal jobbar hos oss på rullande schema varannan helg.

Med oss jobbar du i högt tempo och i en fartfylld miljö. Vi ställer höga krav på vår personal och kräver ett personligt engagemang. Vi jobbar på en hög nivå för att göra det bästa utav våra verksamheter och alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att ta oss i mål. På Rex finns stora möjligheter att utvecklas och vara delaktig i alla våra verksamheter.

Vi sätter stort värde på din personlighet och livsglädje samt att du tillför vårt team och dina kollegor energi och glädje.

Rex verksamheter

Rex Brasserie
Hjärtat av Rådhuset och restaurangen som varit med sedan Rex startade 1996. I Brasseriet serverar vi lunch, brunch och a´la carte måndag – lördag.
Med fokus på råvaror i säsong och en strävan att jobba med lokala produkter så innehåller Brasseriemenyn och stora barens cocktaillista en blandning av klassiker och norrländska specialiteter.

Rådhuskällaren 
Vår pub med street food-inspirerad meny och enormt utbud av handverkmässigt öl. Vi ger gästen möjlighet att prova mycket av det goda med små rätter och mindre glas och plockar inspiration från världens alla hörn.

Juliette
Vår 20-tals inspirerade cocktailbar där vi jobbar i en jazzig atmosfär och mycket flärd. På menyn finns förrätter och desserter tillsammans med lättare måltider. Juliette är vår vuxna oas, där gästen börjar och avslutar kvällen och dit du går för att umgås i en sofistikerad miljö till tonerna av livejazz.

Rex Konferens & Festvåning
Festvåning där vi serverar större beställningar, konferenser, bröllop, disputationer m.m.
Vi har sju lokaler i olika storlekar i Rådhuset och en extern festlokal på Officersmessen/I20.

Rex Nöje & Event
Nattklubb varje lördag och under sommarhalvåret även på tisdagar. Stand-up, evenmang, live jazz och gästspel fyller Rex avdelning för nöje och event.

Varaktighet / Arbetstid

Tillsvidare
Heltid
Deltid, då arbete främst kvällar och helger, rullande varannan vecka på schema men med möjlighet till mer arbete efter önskemål.
Tillträde enligt ök.