SOMMARPERSONAL

Vill du vara där det händer i sommar? Är du världens gladaste person – vi söker dig!

Rex är det självklara valet för Umeåborna och stadens turister. Vi har en hög drift under hela året och på sommaren med stor uteservering och flera utebarer är Rex en riktig oas.
Inför sommarsäsongen 2020 behöver vi förstärka vårt grymma team med ytterligare kockar, servitriser, bartenders, nattklubbspersonal och diskare.

MEDARBETARE

Vi söker medarbetare för arbete både hel- och deltid i sommar. Vi söker dig med erfarenhet av branschen och med vana av arbete i högt tempo. Vi jobbar i en fartfylld miljö där alla jobbar på en hög nivå för att göra det bästa utav våra verksamheter.

Vi kräver ett personligt engagemang av våra anställda och ger dig stora möjligheter att utvecklas. Arbetslaget är sammansvetsat och vi arbetar över gränserna för att tillsammans och som lag hjälpa varandra att ta oss i mål.

Serveringspersonal
Vi söker serveringspersonal både för hel- eller deltidsarbete.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet

Bartender
Vi söker bartender både för heltidsarbete och för arbete extra på våra nattklubbar tisdagar och lördagar.
Vi bemannar barer som är allt från enklare öl-barer till avancerade cocktailbarer. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete i barmiljö och fördelaktigt är att du har bred kunskap av dryck och tidigare arbetat i cocktailbarer.

Nattklubbspersonal
Till våra nattklubbar på tisdagar och lördagar söker vi entrévärdar, diskplockare och garderobiärer.

Diskare
Vi bemannar disken både dag- och kvällstid men har störst behov av diskare och diskplockare på våra nattklubbar. Tidigare erfarenhet är inte nödvändig men du skall vara positiv och beredd att jobba hårt. Vi sätter stort värde på din personlighet och livsglädje samt att du tillför vårt team och dina kollegor energi och glädje.

VARAKTIGHET / ARBETSTID

Sommarsäsong 28/6-20/8, men med möjlighet till tidigare start och förlängning.
Hel- och deltid.
Främst arbete kvällar men även möjlighet till arbete dagtid.
Tillträde enligt ök.