Juliette

Café • Bistro • Cocktailbar

Cocktailbar och bistro. Livejazz, dryckesprovningar, cocktails och after work. Juliette är Umeås vuxna oas med sofistikerad atmosfär och jazzig 20-talsstämning. Det bästa stället att börja kvällen på med en Toast Skagen och ett glas champagne eller avsluta med en dessert eller en god cocktail.

Öppettider

Onsdag-Torsdag 17.00-00.00
Fredag 15.30 - 02.00
Lördag 15.00 - 02.00

Rådhuspassagen

Huvudentré, reception för Rex konferenscentrer och minglets mittpunkt. Dagtid erbjuder vi tre olika Dagens och ett lättare alternativ till lunch. Vi dukar också upp ett härligt utbud av fika. Du kan slå dig ner inne på Juliette, Rex Brasserie eller ta med det du vill äta. 

Läs mer

Händer på Juliette

Livejazz, dryckesprovningar, spännande cocktails, ostron och mycket annat fantastiskt. Missa inte vad som händer på Juliette och i Rådhuspassagen.

Fredagsklubben Barhäng på Juliette med DJ. Spontandans uppmuntras. Öppettider: ca 21-02. Ålder: 30 år. Entré: Fri. Läs mer

Fredagsklubben i vår vuxna oas på Juliette för dig som älskar cocktails, vibrerande stämning och bra musik. Vi har en DJ på plats och spontandans uppmuntras. 

Afterwork i passagen på Rex Välkommen till vår AW med cava, ostron och smårätter. Alla fredagar från kl 15.30. Varmt välkommen!
Cocktailbar Umeås vackraste cocktailbar och vuxna oas.
Rex Brasserie
Rådhuskällaren
Juliette
Rex Möte & Konferens
Rex Festsalar & Bankett
Rex Nöje & Event