Juliette

Café • Bistro • Cocktailbar

Cocktailbar och bistro. Livejazz, dryckesprovningar, cocktails och after work. Juliette är Umeås vuxna oas med sofistikerad atmosfär och jazzig 20-talsstämning. Det bästa stället att börja kvällen på med en Toast Skagen och ett glas champagne eller avsluta med en dessert eller en god cocktail.

Öppettider

Onsdag Stängt
Torsdag 17.00-00.00
Fredag 15.30 - 02.00
Lördag 15.00 - 02.00
Söndag-Tisdag Stängt
30 april 17.00-02.00
1 maj Vilodag
10 maj Vilodag
6 juni Vilodag
22 juni Vilodag

Rådhuspassagen

Huvudentré, reception för Rex konferenscentrer och minglets mittpunkt. Dagtid erbjuder vi tre olika Dagens och ett lättare alternativ till lunch. Vi dukar också upp ett härligt utbud av fika. Du kan slå dig ner inne på Juliette, Rex Brasserie eller ta med det du vill äta. 

Läs mer

Händer på Juliette

Livejazz, dryckesprovningar, spännande cocktails, ostron och mycket annat fantastiskt. Missa inte vad som händer på Juliette och i Rådhuspassagen.

Vintorsdag på Juliette Vintorsdag på Juliette - varje torsdag och vi bjuder in till en kväll i vinets tecken där alla är välkomna. Läs mer

Vintorsdag på Juliette

Varje torsdag bjuder vi in till en kväll på Juliette i vinets tecken.

Vintorsdag på Juliette har fokus på olika teman. Vi presenterar vinhus, druvor och karaktärer och ger er möjligheten att lära känna skillnaden i mindre glas till ett prisvärt erbjudande.

Tre små glas – priset varierar beroende på tema.

Vintorsdag på Juliette – alla är välkomna.
Ingen förbokning krävs och vi är igång från kl.17.00.

 

 

Afterwork i passagen på Rex Välkommen till vår AW med cava, ostron och smårätter. Alla fredagar från kl 15.30. Varmt välkommen!
Rex Brasserie
Rådhuskällaren
Juliette
Rex Möte & Konferens
Rex Festsalar & Bankett
Rex Nöje & Event