Juliette

Café • Bistro • Cocktailbar

Cocktailbar och bistro. Livejazz, dryckesprovningar, cocktails och after work. Juliette är Umeås vuxna oas med sofistikerad atmosfär och jazzig 20-talsstämning. Det bästa stället att börja kvällen på med en Toast Skagen och ett glas champagne eller avsluta med en dessert eller en god cocktail.

Öppettider

Tisdag 17.00-02.00
Fredag-Lördag 17.00 - 02.00

Rådhuspassagen

Huvudentré, reception för Rex konferenscentrer och minglets mittpunkt. Dagtid erbjuder vi tre olika Dagens och ett lättare alternativ till lunch. Vi dukar också upp ett härligt utbud av fika. Du kan slå dig ner inne på Juliette, Rex Brasserie eller ta med det du vill äta. 

Läs mer

Händer på Juliette

Livejazz, dryckesprovningar, spännande cocktails, ostron och mycket annat fantastiskt. Missa inte vad som händer på Juliette och i Rådhuspassagen.

Vintorsdag Varje torsdag bjuder vi in till en kväll i vinets tecken där alla är välkomna. Sommartid flyttar Vintorsdag ut i solen där vi improviserar godingar på glas. Vårt vanliga upplägg med olika teman återkommer igen till hösten. Läs mer

Vintorsdag 

Varje torsdag bjuder vi in till en kväll i vinets tecken.

Sommartid flyttar Vintorsdag ut i solen, där vi improviserar godingar på glas. Välkommen att droppa förbi hela kvällen. Vårt vanliga upplägg med olika teman återkommer igen till hösten.

 

 

 

 

 

Cocktailbar Umeås vackraste cocktailbar och vuxna oas.
Rex Brasserie
Rådhuskällaren
Juliette
Rex Möte & Konferens
Rex Festsalar & Bankett
Rex Nöje & Event