Föregående
Nästa

ORDINÄRT ELLER SUCCÉ? INRAMNINGEN MED REX FESTSALAR FÖRHÖJER HELA UPPLEVELSEN.

Våra vackra, anrika festsalar med högt i tak och utsikt över staden ger festen en skimrande inramning. Stilfullt, klassiskt, vackert – en fest med stil.

Vår köksmästare ger dig trevliga och kreativa menyförslag på spännande buffé, eller 2- och 3-rätters menyer. Kanske vill dina gäster prova några vin- eller whiskysorter? Eller är intresset större för dans och underhållning? Behöver ni en bar efter middagen? Vi ordnar allt efter era önskemål på bästa sätt.

Självklart finns vi med er före, under och efter middagen.

Kontakta oss för offert och paketering,

OFFICERSMESSEN

Föregående
Nästa

Officersmessen ligger 10 minuter från centrum, vid gamla I20 i hus 4 med utsikt ut över parken och kaserngården.

Här möts du av underbara lokaler som är som gjorda för högtidligt firande, med kristallkronor i taken och historia i väggarna.

På Officersmessen erbjuder vi möjligheten till alla typer av arrangemang och fester med en presentation och service som andas kvalitet rakt igenom.

I matsalen och ordersalen kan vi ha upp till 120 sittande gäster. Vi erbjuder också rum som är lämpliga för mindre sällskap. Vid grupper över 50 personer har ni exklusivitet i lokalerna på Officersmessen.

När december inleds fyller vi lokalerna med allt som hör julen till och presenterar Umeås trevligaste julbord. 

VILKET ÄR ERT NÄSTA ARRANGEMANG?
JULBORD, BRÖLLOP, BANKETT, MINGELFEST ELLER FÖRETAGSKICKOFF?

Kontakta oss – vi hjälper er gärna.

Rådhusets festsal

Föregående
Nästa

I Rådhusets gamla tingssal, numera Rådhusets festsal, erbjuds allt från minimässor och konferenser till julbord med show, men framförallt erbjuder vi här banketter och middagar i dess fantastiskt festliga miljö med maten i fokus.

Stora arrangemang som inkluderar hela Rådhuset med alla våra verksamheter med möjlighet att ta emot upp till 800 gäster finns också.
Vi har som främsta mål att skräddarsy lösningar efter Ert önskemål och syfte.
Vare sig det handlar om mat, underhållning eller temafester – vi hjälper till med det som gör arrangemang riktigt riktigt bra.

Dukning med runda bord ger middagen en stilfull, intim stämning.

Våra salonger

Rådhusets festsal
Drätselkammaren
Telegrafen
Stadsfiskalen
F-O Lindströms rum
Officersmessen
Bläddra till toppen