Föregående
Nästa

BRÖLLOP I VACKER MILJÖ MED ANRIKA OCH MAGNIFIKA FESTSALAR

OFFICERSMESSEN

Närheten till Umeås centrum gör det enkelt med transporter och övernattning för era tillresta bröllopsgäster. De anrika lokalerna med högt i tak, vackra golv, kristallkronor och guldkantat porslin gör den stora festen kungligt magnifik och väldigt unik.

RÅDHUSETS FESTSAL

Oavsett om ni gifter er borgerligt i Rådhusets ceremonirum eller transporterar sällskapet från vigseln till Rådhuset, så kan ni inte hitta ett mer centralt läge. Från festvåningen blickar ni ut över både Rådhustorget och Umeälven. Festsalen har alla förutsättningar för en lyckad fest, med högt i tak, vacker och historisk inramning, ljud, ljud och en vacker utsikt. Låt festen börja med en brudskål i Rådhusparken, på balkongen eller i foajén till Rådhuset.

OFFICERSMESSEN

Föregående
Nästa

Officersmessen ligger 10 minuter från centrum, vid gamla I20 i hus 4 med utsikt ut över parken och kaserngården.

Här möts du av underbara lokaler som är som gjorda för högtidligt firande, med kristallkronor i taken och historia i väggarna.

På Officersmessen erbjuder vi möjligheten till alla typer av arrangemang och fester med en presentation och service som andas kvalitet rakt igenom.

I matsalen och ordersalen kan vi ha upp till 120 sittande gäster. Vi erbjuder också rum som är lämpliga för mindre sällskap. Vid grupper över 25 personer har ni exklusivitet i lokalerna på Officersmessen.

När december inleds fyller vi lokalerna med allt som hör julen till och presenterar Umeås trevligaste julbord. 

VILKET ÄR ERT NÄSTA ARRANGEMANG?
JULBORD, BRÖLLOP, BANKETT, MINGELFEST ELLER FÖRETAGSKICKOFF?

Kontakta oss – vi hjälper er gärna.

Rådhusets festsal

Föregående
Nästa

I Rådhusets gamla tingssal, numera Rådhusets festsal, erbjuds allt från minimässor och konferenser till julbord med show, men framförallt erbjuder vi här banketter och middagar i dess fantastiskt festliga miljö med maten i fokus.

Stora arrangemang som inkluderar hela Rådhuset med alla våra verksamheter med möjlighet att ta emot upp till 800 gäster finns också.
Vi har som främsta mål att skräddarsy lösningar efter Ert önskemål och syfte.
Vare sig det handlar om mat, underhållning eller temafester – vi hjälper till med det som gör arrangemang riktigt riktigt bra.

Dukning med runda bord ger middagen en stilfull, intim stämning och vi har plats för 110 sittande. Dukning med traditionella långbord ger plats för upp till 200 gäster.

 

Bläddra till toppen