Arkiv: Konferenspaket

Konferenspaket heldag

Vi hjälper er före, under och efter ert möte för att skapa en affärsmässig helhetslösning med fokus på kulinariska detaljer. Klassiska, säsongsbetonade menyer, förstklassiga råvaror och en miljö med historisk och anrik karaktär. Lägg till all nödvändig teknik och utrustning och ni får en konferens som ger mersmak!

Konferenspaket halvdag

Vi hjälper er före, under och efter ert möte för att skapa en affärsmässig helhetslösning med fokus på kulinariska detaljer. Klassiska, säsongsbetonade menyer, förstklassiga råvaror och en miljö med historisk och anrik karaktär. Lägg till all nödvändig teknik och utrustning och ni får en konferens som ger mersmak! Samtliga priser är angivna exkl. moms / …

Konferenspaket halvdag Läs mer »

Lilla mötet

Lilla mötespaketet passar perfekt för kundmötet, den kortare presentationen eller gruppen som önskar lokal 1-2 timmar med ett fika. I lokaler med historisk och anrik karaktär, med all nödvändig teknik och utrustning. Samtliga priser är angivna exkl. moms / inkl. moms.

Lunchmötet

2 timmars lunchmöte i eget rum utan sorl och andra gäster med fokus på kulinariska detaljer och affärer. I lokaler med historia och anrik karaktär, utrustat med all nödvändig teknik och utrustning finns förutsättningarna för ett lyckat möte. Samtliga priser är angivna exkl. moms / inkl. moms.

Drop in

Miljöombyte och vackra lokaler både inspirerar och förstärker intryck. Välj din arbetsplats för dagen och låt oss servera fika och lunch när det passar dig. Med fri placering i i Salongen eller på Juliette med uppkoppling och förtäring under arbetsdagen sitter du i anrika Rådhuset och arbetar. Samtliga priser är angivna exkl. moms / inkl. …

Drop in Läs mer »

Bläddra till toppen