Lokalkategori: Konferens

Rådhusets festsal

Rådhusets festsal med möjligheten att skräddarsy Ditt stora arrangemang. Oavsett om det är konferens, mässa, mingel, kick-off med livemusik, företagsjippo eller privat tillställning så finns möjligheterna i festsalen.

Drätselkammaren

Bakfickan till Juliette hyser det vackraste rummet i Rådhuset. Med boaseringar, handmålade tapeter och ett möblemang påminner känslan i rummet om sekelskiftet. Drätselkammaren lämpar sig för er konferens och möte med eller utan mat. Som Chambree séparée är Drätselkammaren personlig, intim och stämningsfull och lämpar sig utmärkt till ett mindre sällskap när Ni vill sitta …

Drätselkammaren Läs mer »

Telegrafen

Telegrafen, Rådhusets modernaste konferensrum med väl tilltagen rymd, vackra detaljer och en harmonisk arbetsmiljö. En liten trapp skiljer Telegrafen mot Juliette och det ger närhet till Rådhuset mest centrala delar Rex Brasserie och Rådhuspassagen.

Stadsfiskalen

Stadsfiskalen, det vackra något mindre konferensrummet ligger i anslutning till Salongen. Med utsikt över Rådhustorget sitter Ni både ljus och rymligt. Konferensrummet lämpar sig utmärkt för både konferens och matsällskap.

Justitia

Justitia, med utsikt över torget är lämpat för de något mindre konferensgrupperna.   Kuriosa: När Rådhuset byggdes 1892 och rättsväsendet var en del utav huset fanns planen att placera statyn av Justitia mot fasaden utanför detta konferensrum. Statyn blev tyvärr för dyr och sattes därför aldrig upp. Däremot finns pedistalen kvar och den kan beskådas nedifrån kortsidan …

Justitia Läs mer »

F-O Lindströms rum

Gamla stadsarkitektens rum är idag inredd och anpassad för det större konferenssällskapet. F-O Lindströms rum lämpar sig utöver konferenser även som rum för frukostmötet, det större lunchmötet eller middagen med möjlighet att stänga om Er.

Borgmästarens rum

Borgmästarens rum, med utsikt över älven och ett burspråk med inbjudande lounge-del.

Officersmessen

På Officersmessen erbjuder vi möjligheten till alla typer av arrangemang och fester med presentation och service som andas kvalitet rakt igenom. Lokalerna är underbara och som gjorda för högtidligt firande, med kristallkronor i taken och historia i väggarna. När du bokar Officersmessen för grupper över 25 personer erbjuder vi exklusivitet i lokalerna. Undantaget är de julbord …

Officersmessen Läs mer »

Hela Rådhuset

Arrangera stora evenemang med upp till 800 personer i hela Rådhuset. När du bokar vårt nya Hela-huset-koncept, så abonnerar du hela Rex med alla våra verksamheters utbud att ta del av. Vare sig det handlar om mat, underhållning eller teman så hjälper vi gärna till i planeringen för att göra ert arrangemang riktigt, riktigt bra.

Bläddra till toppen