Lokalkategori: Mässa

Rådhusets festsal

Rådhusets festsal med möjligheten att skräddarsy Ditt stora arrangemang. Oavsett om det är konferens, mässa, mingel, kick-off med livemusik, företagsjippo eller privat tillställning så finns möjligheterna i festsalen.

Telegrafen

Telegrafen, Rådhusets modernaste konferensrum med väl tilltagen rymd, vackra detaljer och en harmonisk arbetsmiljö. En liten trapp skiljer Telegrafen mot Juliette och det ger närhet till Rådhuset mest centrala delar Rex Brasserie och Rådhuspassagen.

Officersmessen

På Officersmessen erbjuder vi möjligheten till alla typer av arrangemang och fester med presentation och service som andas kvalitet rakt igenom. Lokalerna är underbara och som gjorda för högtidligt firande, med kristallkronor i taken och historia i väggarna. När du bokar Officersmessen för grupper över 25 personer erbjuder vi exklusivitet i lokalerna. Undantaget är de julbord …

Officersmessen Läs mer »

Hela Rådhuset

Arrangera stora evenemang med upp till 800 personer i hela Rådhuset. När du bokar vårt nya Hela-huset-koncept, så abonnerar du hela Rex med alla våra verksamheters utbud att ta del av. Vare sig det handlar om mat, underhållning eller teman så hjälper vi gärna till i planeringen för att göra ert arrangemang riktigt, riktigt bra.

Bläddra till toppen