7 Konferensrum 800 personer - hela huset arrangemang 2 Festsalar 3 Matkoncept i samma hus

Rex konferenscenter

Välkommen till en mötesplats mitt i centrala Umeå som sjuder av aktivitet. Våra sju renoverade möteslokaler med vacker sekelskiftesinteriör har modern teknik och utsikt över Umeälven och Rådhustorget. Hos oss är du välkommen att boka allt från det lilla frukostmötet till den stora konferensen.

Tillsammans med er skapar vi minnesvärda möten i Rådhusets historiska miljö, där kulinariska måltider, spännande provningar, eller utmanande teambuildning ger upplevelsen en extra guldkant.

Ge mötesupplevelsen en extra guldkant. Vi arrangerar provningar med olika teman enligt era önskemål. Tillsammans med en kunnig sommelier eller ölfantast från Rex genomför vi provningar i stämningsfull miljö, med eller utan mat. Läs mer om våra provningar.

Våra Salonger

Antal personer
Typ av event
Inga salonger matchade din filtrering!

Konferenspaket

Paketlösningar för personligare konferenser.

Det lilla extra

Oavsett om Ni håller i det lilla mötet eller den stora mässan så uppskattar deltagare en lättsam avslutning på dagen.

Provningar

Provningar

I vår personligaste lokal Arresten, bakom lyckta dörrar har ni möjlighet att samla ert sällskap för provningar av ädla drycker. Valet är ert och tillsammans med kunnig sommelier från Rex genomför vi provningar med öl, vin eller cocktails, med eller utan mat.

Underhållning

Underhållning

I Rådhusets festsal tillhandahåller vi ljud- och ljussystem och ni har möjligheten att toppa er dag med kvällsunderhållning. Vi hjälper er gärna med bokning av DJ, band, artister och stand-up.

Middag

Middag

Avsluta en intensiv dag med ett miljöombyte och en härlig middag. I Rådhuset finns möjligheterna. I våra festsalar kan vi erbjuda middag för större sällskap för upp till 200 personer. Rex Brasserie med klassiska rätter och fransk inspirerad meny. I källaren hittar ni Rådhuskällaren med ett extraordinärt stort ölsortiment och spännande mindre rätter från världens alla hörn. Simply Beer & Food.

Gruppaktiviteten kan se olika ut efter önskemål. Vill ni röra på benen, utmana och lära känna varandra bättre? Vill ni samlas kring ett stort bord och botanisera bland druvor eller föredrar ni en provning mot mat?  

Vi hjälper er skräddarsy er konferens, ert arrangemang.  

Teknik

Har ni specifika önskemål på större produktioner och arrangemang?

Kontakta oss så hjälper vi er gärna. Vi har professionella samarbetspartners i Umeå och kan lösa det mesta.

Skicka din bokningsförfrågan här

Vänligen ange ditt Rexclusive kortnummer ifall du är medlem för att ta del av rabatt på bokningen. Läs mer...

Vi lagrar och hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy

Rex Brasserie
Rådhuskällaren
Juliette
Rex Möte & Konferens
Rex Festsalar & Bankett
Rex Nöje & Event